• 1401/07/04 - 11:09
  • - تعداد بازدید کنندگان: 72
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

5637.mp3 کسب ۲ رتبه برتر ملی در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان و درخشش نام دانشگاه ایران

به گزارش مفدا ایران، نتایج نهایی بخش‌های مختلف سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت مرحله ملی در رده دانشجویان ( برادران و خواهران) اعلام شد.

بر اساس این گزارش، دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موفق شدند در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان در رقابت با دانشجویان دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت علوم، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه علوم و معارف قرآن ۲۶ رتبه ملی کسب نمایند.

دانشگاه علوم پزشکی ایران در این دوره نیز موفق به کسب ۲ رتبه برتر (اول تا سوم) در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت شد. الناز همتی نفر اول در رشته دعا و مناجات خوانی و کمیل هادی پور نفر سوم در رشته حفظ ۲۰جزء درجایگاه نخست قرار گرفتند.

گفتنی است دانشگاهیان علوم پزشکی ایران در طول سال‌های اخیر در بخش‌های مختلف جشنواره ملی قرآن و عترت(علیهم السلام) صاحب عناوین برتر بسیاری شده‌اند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار و اطلاعیه ها
: